Milk 2.0

.MILK-2.0-photo-1-300x225

Deze Pagina gaat over Milk 2.0

Het project met vaste bezetting waar ik de liedjes voor schrijf en Diana Van Achterbergh de teksten, Dirk Vermeij en ik produceren samen de albums die wij uitbrengen.

MILK2.0 is een vervolg op onze band MILK, waaraan we tussen 1999 en 2005 heel hard hebben gewerkt. Wij, Arthur Bont en Diana van Achterbergh, verzamelden een droomband om ons heen voor de muziek die we samen schreven. In samenwerking met Wisseloord Studio’s en hun platenlabel NWR maakten we een prachtplaat en vervolgens twee singles. We stonden op festivals, werden gedraaid op de radio en er werd een documentaire over ons uitgezonden in het Uur van de Wolf. Na enkele hectische jaren stopten we in 2005 met spelen. Het was tijd geworden onze eigen weg te gaan. Arthur als beroepsdrummer en slagwerker, Diana volledig buiten de muziek.

Jaren hadden we elkaar amper gezien of gesproken, totdat onze vriend en voormalig bandmanager Peter van Stijn er op slimme manier voor zorgde dat we elkaar ‘bij toeval’ troffen bij de optreden van Arthur in Utrecht. Er was weinig voor nodig om weer nieuwe plannen te maken. Dit keer zonder alle ‘poeha’ van de muziekindustrie, die achteraf toch ook zwaar op onze schouders had gedrukt. Geld verdienen was geen doel, hits scoren hoefde niet meer en Pinkpop evenmin. Alles zou nu gaan om de muziek maken die we mooi vinden, in eerste plaats voor ons zelf. Direct begonnen de ideeën weer te stromen. Een fijne club zeer getalenteerde vrienden vormde de nieuwe band, Studio Plug Unit deed ons een mooi aanbod

Kortom, het album ‘Tales Of The Unknown’ van MILK 2.0 is grotendeels betaald met de liefde voor de muziek, van iedereen die er aan meewerkte. Ons nieuwe album komt voort uit het hart. Het is een verhaal geworden waarin we het onbekende hebben verkend. Een sprong in het diepe, waarvan we blij en trots zijn dat we hem hebben gewaagd.

Bezetting:

Diana Van Achterbergh: Zang

Dirk Vermeij: Gitaren,zang

Janos Koolen: Snaren en Toetsen

Lucas Beukers: Bas

Arthur Bont: Drums en percussie

website: http://milk-music.nl/